Te klein voor een business controller maar te groot om alles zelf te regelen? Een interim financieel expert kan uitkomst bieden.

Een onderneming begint klein en beheersbaar. Als ondernemer regel je veel dagelijkse zaken zelf. Maar met de groei van een bedrijf komt er een punt waarop het inschakelen van hulp verstandig kan zijn, zodat je zelf de focus kunt houden op de kernactiviteiten.

Help mijn bedrijf groeit
Vanaf de start staan de financiën centraal binnen een organisatie. Hoe meer een bedrijf groeit, hoe belangrijker en uitgebreider processen binnen je organisatie worden, zo ook het financiële proces. Succesvolle bedrijven verliezen soms het overzicht: Is de cashflow nog positief? Zijn de marges op orde? Is er sprake van verliesmakende afdelingen of onderdelen? Stuk voor stuk vragen die moeilijker te beantwoorden zijn als je onderneming groeit. Veel van dit soort vraagstukken kunnen met een boekhouder of accountant bekeken worden, maar er komt een punt waarop andere financiële of controlerende expertise nodig is.

Business controller

Een business controller zorgt voor inzicht in de ontwikkelingen van je bedrijf en zal altijd kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn om nog meer uit jou onderneming te halen. Een Business controller zorgt er dus voor dat je bedrijf ‘in-control’ is en verkleint hiermee de risico’s van het ondernemen. Daarnaast neemt het je werk uit handen waardoor je als ondernemer meer tijd hebt voor de kernactiviteiten van je onderneming.

Is mijn bedrijf te klein voor een business controller?
Er zijn veel ondernemers die de onderneming te groot vinden om geen financieel expert te hebben, maar te klein om iemand in dienst te hebben. Dit hoeft zeker geen probleem te zijn. Met een interim business controller haal je eenvoudig de benodigde kennis in huis, zonder vast te zitten aan vast personeel.  Interim opdrachten kunnen bestaan uit een korte aansluitende periode, maar bijvoorbeeld ook voor een aantal dagen per maand.

Met Terlouw Accountancy & Advies beschik je over een flexibele interim business controller en tevens accountant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk snel op https://terlouw-aa.nl/interim-finance/

2019-09-02T22:33:17+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Bedankt voor het bezoeken van onze website. Terlouw Accoutancy gebruikt functionele en analytische cookies. Door de website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Oke